Ontdek het spel Dip? Dobbel. Doe!
ontwikkeld door VIGeZ en SVS.

Laat je leerlingen meer bewegen en vooral… minder zitten op school!
Goed voor hun gezondheid én hun concentratie in de les!

logo dip dobbel doeHET SPEL

Een lesonderbreking? Een overgang naar een nieuw lesonderwerp? Trek opnieuw de aandacht van de leerlingen en kom tegemoet aan hun bewegingsnoden met het spel ‘Dip? Dobbel. Doe!’.

Het spel Dip? Dobbel. Doe!'' om minder te zitten én meer te bewegen in de klas bevat vier sets leuke kaarten met diverse bewegingstussendoortjes, een set kaartjes met allerlei gezonde weetjes en een dobbelsteen met zes verschillende kleuren.

VRAAG HET SPEL GRATIS AAN

Vraag het spel hier gratis aan. Iedere school krijgt 3 speldozen.
Wil je meer exemplaren? Dit is mogelijk indien je de vorming ‘Dip? Dobbel. Doe!’ volgt.

knop spelaanvraag gratis

EEN VORMING
bewegingstussendoortjes met de spelvorm ‘Dip? Dobbel. Doe!’

De SVS-vorming geeft leerkrachten een houvast en kijk op wat bewegingstussendoortjes kunnen zijn. Vanuit het aangereikte kader kan elke leerkracht bewegingstussendoortjes inpassen in de lessen.  Bewegingstussendoortjes passen binnen het breder gezondheidsbeleid op school.

Datum en locatie voor de vorming worden in overleg afgesproken.
Prijs vorming: € 50.

Vraag hier een vorming aan voor het schoolteam over bewegingstussendoortjes én over het spel ‘Dip? Dobbel. Doe!’.

knop vorming aanvraag

Bewegingstussendoortjes een succesformule op jouw school?

Heb je als leerkracht wel eens de vraag ‘Hoe pak ik het best aan? Dan komen de SVS-schoolondersteuners hiervoor graag langs op school om samen te bekijken hoe je concreet aan de slag kan.
Vraag hier een gratis schoolondersteuning aan.

knop ondersteuning aanvraag

logo vigezlogo svs

logo vlaanderen zorglogo vlaanderen onderwijs