Project voor kleuters Doki op wieltjes

doki-op-wieltjesMet het project ‘Doki op wieltjes’ wil SVS kleuters met de loopfiets leren fietsen op school. Samen met hun nieuwe vriendje Doki, het speelse draakje, oefenen kleuters spelenderwijs de nodige vaardigheden om te leren fietsen.

De Doki-box

‘Doki op wieltjes’ bestaat uit spelfiches voor praktijkgerichte oefeningen én het avontuurlijke verhaal van Doki die leert fietsen. De vertelplaten zijn ideaal om kinderen onder te dompelen in de avontuurlijke wereld van Doki.

lees-meer

De Doki-loopfiets

SVS biedt scholen de kans om kwalitatieve Doki-loopfietsen aan te kopen tegen een voordelig tarief.
Samen met Kettler ontwikkelde SVS duurzame loopfietsjes speciaal voor kleuters en ideaal voor op school.

lees-meer

 

 

visualisatie-fichesDe Doki-box

In de handige waaier vind je 30 gebruiksklare, educatieve spelfiches met praktijkgerichte oefeningen én korte, avontuurlijke verhaaltjes van Doki die leert fietsen. De fiches zijn in een handig formaat en in duurzaam materiaal; geplastificeerd laminaat.

 

Bij het project ‘Doki op wieltjes’ hoort een set van 5 vertelplaten met illustraties uit ‘Doki op wieltjes’. De platen hebben een standaardformaat (420 x 297 mm) en zijn van afwasbaar matlaminaat.

visualisatie-vertelprentenZe passen in elk verteltheatertje (kamishibai). De verteller kan de platen ook gewoon vasthouden.

  flipboekjecoverdoki-def

Prijs Doki-box:

Een Doki-box bestaat uit spelfiches en vertelplaten:
Kostprijs: € 18/stuk + verzendkosten.

bestelknop

 

 

De Doki-loopfiets

doki-loopfiets

De eerste bestelperiode van de Kettler DOKI-loopfietsjes was een succes! Wil uw school (opnieuw) fietsjes bestellen? Dit kan indien er voldoende interesse is.

Laat ons weten hoeveel fietsjes jouw school zou bestellen via deze korte online bevraging (dit is geen definitieve bestelling).
 
De overeenkomst tussen SVS en Kettler biedt scholen de unieke mogelijkheid om loopfietsjes aan te kopen met 30% korting op de consumentenadviesprijs. De prijs bij een eventuele tweede bestelperiode bedraagt €63,50 incl. BTW.

  • Online bevraging: van 18 april tot 7 mei 2017.
  • Nieuwe bestelperiode: aanvang van het schooljaar 2017-2018.
  • Levering fietsen: oktober - november 2017

Voor meer info over de loopfiets, download de technische fiche hier.