Project voor kleuters Doki op wieltjes

doki-op-wieltjesMet het project ‘Doki op wieltjes’ wil SVS kleuters met de loopfiets leren fietsen op school. Samen met hun nieuwe vriendje Doki, het speelse draakje, oefenen kleuters spelenderwijs de nodige vaardigheden om te leren fietsen.

De Doki-box

‘Doki op wieltjes’ bestaat uit spelfiches voor praktijkgerichte oefeningen én het avontuurlijke verhaal van Doki die leert fietsen. De vertelplaten zijn ideaal om kinderen onder te dompelen in de avontuurlijke wereld van Doki.

lees-meer

De Doki-loopfiets

SVS biedt scholen de kans om kwalitatieve Doki-loopfietsen aan te kopen tegen een voordelig tarief.
Samen met Kettler ontwikkelde SVS duurzame loopfietsjes speciaal voor kleuters en ideaal voor op school.

lees-meer

 

 

visualisatie-fichesDe Doki-box

In de handige waaier vind je 30 gebruiksklare, educatieve spelfiches met praktijkgerichte oefeningen én korte, avontuurlijke verhaaltjes van Doki die leert fietsen. De fiches zijn in een handig formaat en in duurzaam materiaal; geplastificeerd laminaat.

 

Bij het project ‘Doki op wieltjes’ hoort een set van 5 vertelplaten met illustraties uit ‘Doki op wieltjes’. De platen hebben een standaardformaat (420 x 297 mm) en zijn van afwasbaar matlaminaat.

visualisatie-vertelprentenZe passen in elk verteltheatertje (kamishibai). De verteller kan de platen ook gewoon vasthouden.

 flipboekjecoverdoki-def

Prijs Doki-box:

Een Doki-box bestaat uit spelfiches en vertelplaten:
Kostprijs: € 18/stuk + verzendkosten.

bestelknop

 

 

De Doki-loopfiets

doki-loopfietsSVS heeft een overeenkomst met Kettler waarbij de school 30% korting ontvangt op de consumentenadviesprijs. De aankoopprijs voor deze kwalitatief goede loopfiets bedraagt € 60 incl. BTW.

De loopfietsen werden gedurende één volledig schooljaar getest in 5 verschillende proefscholen en werden zeer goed bevonden. De loopfietsen zijn aangepast aan de schoolse context. Ze hebben bijvoorbeeld geen overbodige onderdelen die snel stuk kunnen gaan: geen rem en geen pootje. De fietsen hebben bovendien een makkelijk verstelbaar zadelsysteem.

Voor meer info over de loopfiets, download de technische fiche hier.

Prijs Doki-loopfiets:

Jammer, de bestelperiode is afgelopen. Had je toch graag nog enkele Doki-loopfietjes besteld tijdens een eventuele volgende bestelronde of wens je hierover graag nog iets meer informatie? Neem dan best contact op met Brecht Vermeir via brecht.vermeir@schoolsport.be