Fair Play, ook in het Secundair Onderwijs

fairplaySOlogoSamen respectvol sporten, ook in jouw school met het Volleybalteam Knack Roeselare en de Yellow Tigers, het Belgische nationale dames volleybalteam

Jouw school wil dit schooljaar werk maken van ‘Fair Play’ in de schoolsportcontext om zo de sfeer op school positief te stimuleren. Het schoolteam kan hierbij een cruciale rol spelen in het creëren van een respectvolle schoolomgeving. Originele acties en projecten organiseren om Fair Play, respect, diversiteit, integriteit, inclusie onder de aandacht te brengen hebben ongetwijfeld een positieve invloed op het schoolklimaat.

Video

Maak gebruik van het videofimpje ‘Volleybalteam Knack Roeselare , de Yellow Tigers, het Belgische nationale dames volleybalteam en hun kijk op Fair Play’ en zet je leerlingen aan het werk. Wat dacht je van een klasgesprek, een groepsdiscussie of een rollenspel? Laat hen op diverse manieren verwoorden wat respect en Fair Play voor hen betekent. Met deze opdracht kan je het thema ‘Fair Play’, respect en welbevinden aanreiken in andere vakken.

Brochure

fairplaycover

Lees alles over Fair Play in deze brochure.