Beleef pret en doe de Sammy Pet

logo-sammypetRegistreer onderaan deze pagina!

Heeft jouw school een positieve vibe nodig? Wil je een nieuw massaal en leuk moment aanbieden waarbij je klein en groot betrekt?
Draai de volumeknop open! Dans 'Doe de Sammy Pet' en geef je leerlingen én de sfeer op school een mentale boost!

muzieknoten-02

Ondersteunend materiaal

'Doe de Sammy Pet' bestaat uit een toegankelijke choreografie op een leuk herkenbaar lied.
cover-sammy-3dDe tekst van het lied, de choreografie, de bladmuziek lees je allemaal in de brochure.
De 'Doe de Sammy Pet' videoclips kan je bekijken via de onderstaande knop.

knop-lees-brochureknop-download-brochureknop-bekijk-videos

knop-download-tekstknop-download-choreoknop-download-noten

knop-download-mp3
(rechtermuisknop, klik "link opslaan als")

muzieknoten-02

31 maart 2017
De Vlaamse massadans ‘Doe de Sammy Pet’

31 maart 2017 worden alle Vlaamse basisscholen verbonden door
‘Doe de Sammy Pet’ dans!

SVS neemt het initiatief om te gaan voor een supergevoel van verbondenheid in één groot Vlaams dansmoment.
Op 31 maart 2017 worden alle speelplaatsen van de Vlaamse scholen uitgenodigd om heel even de grootste en leukste plekken ooit te worden met de meeste blije en dansende kinderen, leerkrachten, directies en ouders.

Wil jouw school deelnemen aan de Vlaamse massadans ‘Doe de Sammy Pet’?

registreren2

Heb je altijd al in een videoclip willen schitteren? Dat kan nu! Maak je eigen clip, plaats hem op de website van de school, YouTube, Facebook, of… bezorg de link van het filmpje aan SVS via het digitaal invulformulier voor 1 mei 2017.

verstuur-video

Alle deelnemende scholen maken kans op een mooie prijs. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de SVS-apotheose.