doki op wieltjesProject voor kleuters
Doki op wieltjes

Met het project ‘Doki op wieltjes’ wil SVS kleuters met de loopfiets leren fietsen op school. Samen met hun nieuwe vriendje Doki, het speelse draakje, oefenen kleuters spelenderwijs de nodige vaardigheden om te leren fietsen.

visualisatie vertelprenten

De Doki-box

‘Doki op wieltjes’ bestaat uit spelfiches voor praktijkgerichte oefeningen én het avontuurlijke verhaal van Doki die leert fietsen. De vertelplaten zijn ideaal om kinderen onder te dompelen in de avontuurlijke wereld van Doki.


In de handige waaier vind je 30 gebruiksklare, educatieve spelfiches met praktijkgerichte oefeningen én korte, avontuurlijke verhaaltjes van Doki die leert fietsen. De fiches zijn in een handig formaat en in duurzaam materiaal; geplastificeerd laminaat.

Bij het project ‘Doki op wieltjes’ hoort een set van 5 vertelplaten met illustraties uit ‘Doki op wieltjes’. De platen hebben een standaardformaat (420 x 297 mm) en zijn van afwasbaar matlaminaat.

Ze passen in elk verteltheatertje (kamishibai). De verteller kan de platen ook gewoon vasthouden.

 

 flipboekjecoverdoki defvisualisatie vertelprenten

 

Prijs Doki-box:

Een Doki-box bestaat uit spelfiches en vertelplaten:
Kostprijs: € 18/stuk + verzendkosten.

Bestel uw Doki-box hier


doki loopfietsDe Doki-loopfiets

SVS biedt scholen de kans om kwalitatieve Doki-loopfietsen aan te kopen tegen een voordelig tarief.
Samen met Kettler ontwikkelde SVS duurzame loopfietsjes speciaal voor kleuters en ideaal voor op school.


De eerste bestelperiode van de Kettler DOKI-loopfietsjes was een succes! Bij de aanvang van het nieuwe schooljaar kunnen scholen opnieuw loopfietsjes bestellen.
De overeenkomst tussen SVS en Kettler biedt scholen de unieke mogelijkheid om loopfietsjes aan te kopen met 30% korting op de consumentenadviesprijs.

De prijs bij deze tweede bestelperiode bedraagt €63,50 incl. BTW. Bij een bestelling van minimaal 8 fietsjes gebeurt de levering gratis, anders betaal je een supplement van €30,25.

Via het online bestelformulier kan je school vanaf 1 september de DOKI-loopfietsjes bestellen.

 

Plaats uw online bestelling

download de technische fiche hier.