Mijn inspiratieboxen

Hoe werkt het?

Eens de prioriteiten bepaald zijn en de doelstellingen ‘SMART’ geformuleerd zijn, moet de school nadenken over hoe men deze kan realiseren. Welke acties zal de school ondernemen om invulling te geven aan haar prioriteiten? Welke materialen kunnen hiervoor gebruikt worden?

Voor de uitwerking van haar acties beschikt de school over een gepersonaliseerde inspiratiebox, samengesteld  op basis van de geselecteerde werkpunten /groeikansen van de school.
Bijkomend kan de school zoeken op de bouwstenen Beleid, Aanbod (voor, tijdens, tussen en na de lessen), de Focus (fit en gezondheid  en fair en fun) en op de Doelgroepen (kleuter-, basis-, secundair-, buitengewoon basis- en buitengewoon secundair onderwijs).

Wanneer je als school inlogt, krijg je in het overzicht van inspiratieboxen enkel die inspiratieboxen te zien die betrekking hebben op de door u gekozen prioriteiten in de checklist.

Meer info over "Mijn inspiratieboxen vind je hier

Hoe registreren?

Hieronder vind je de toelichting bij de nieuwe registratieprocedure. In de vernieuwde versie van de site zal je een centrale SVS login gebruiken die je in de toekomst op alle sites van SVS kan gebruiken.

1. Vul je schoolgegevens aan

Jouw schoolgegevens zijn reeds opgeslagen, ook al nam je nog niet eerder deel aan Sport beweegt je school. Voor de nieuwe website ontvangt je school nieuwe logingegevens via het emailadres van de school.  Indien deze mail niet terecht gekomen is, gelieve dan contact op te nemen met het SVS-secretariaat van uw provincie. De gegevens van de secretariaten vind je op de contactpagina.

De SVS login bestaat uit een gebruikersnaam (SVS school ID) en een paswoord. Het paswoord kan door de school gewijzigd worden door in de popup te klikken op "wachtwoord vergeten" en vervolgens de instructies verder te volgen.

Bij de eerste login vul je de ontbrekende schoolgegevens aan onder "mijn profiel" bovenaan + bewaar je elke aangepaste tab van je profiel.

Je wil ALLE inspiratieboxen enkel bekijken:

Indien je niet over een login beschikt, maar toch de inspiratieboxen wenst te bekijken, kan je dit hieronder. Je kan hier het TOTAALOVERZICHT bekijken van alle inspiratieboxen..

Beleid

Actieve verplaatsing

Aanbod tijdens de lessen

Aanbod tussen de lessen

Aanbod voor en na de lessen

Fit en gezond

Fair en Fun

Kleuter
Lager
Secundair
Buitengewoon lager
Buitengewoon secundair
Eurofit testbatterij voor de fysieke fitheid
Fysieke tests en vragenlijst fysieke activiteit.
Gezond eten en leven doe je zo! - Educatieve brochure met uitneembaar 'Yummie ganzebord'
Educatieve folder met uitneembaar ganzenbord om tieners van 9 tot 12 jaar spelenderwijs een gezond voedingspatroon aan te leren.
'Yummie's spelletjesboek' Educatieve folder met uitneembaar spelletjesboek voor kinderen van 6 tot 9 jaar
De folder ‘ Gezond eten en leven doe je zo!’ biedt de leerkracht praktische informatie over gezond eten . Yummie, de draak vertelt wat een kind tussen 6 en 9 jaar elke dag (gemiddeld) nodig heeft om gezond op te groeien.
Bewegingspaspoort Sammy P@School
Een paspoort waarop de bewegingsontwikkeling kan gevolgd worden.
Spelen op de speelplaats
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Fairplay pakket
Pakket met ondersteunend materiaal om het welbevinden van de leerlingen te verhogen door aandacht te besteden aan fairplay.
Yummie’s Memospel: Educatieve folder met uitneembaar memospel voor kleuters
Praktische informatie voor de leerkacht.