onemilelogo

Wil jouw school zo snel mogelijk starten met
"One Mile a Day"?

Alle scholen ontvangen een starterpakket met affiches voor op school en in de klas, samen met een folder voor de ouders.

Registreren is de boodschap!

Registreren kan via de SVS schoolID (log-in) en paswoord. Schoolunieke gegevens die reeds gebruikt worden voor het beleidsondersteunend project Sport beweegt Je School en gecommuniceerd werden naar elke schoolsportgangmaker via de algemene inlichtingsfiche.  Bij onduidelijkheden omtrent het schoolID, contacteer je best jouw provinciaal SVS secretariaat.

Meer info via www.sportbeweegtjeschool.be/contact.

Gelieve meteen het correct aantal deelnemende klassen door te geven. Eens geregistreerd kan een school geen extra aanvullingen doorgeven. Indien uw school actief is binnen meerdere vestigingen, dient de registratie eenmalig en dus gezamenlijk uitgevoerd te worden.

Indien uw hoofdschool al de deelname van uw vestiging of van bepaalde klassen van uw vestiging heeft geregistreerd, dan vragen wij u dit niet nogmaals te doen.

Registreer je school hier

Gelieve bovenaan eerst in te loggen met je SVS login

partner svs deltalloyd logo partner energylab