Beleef pret en doe de Sammy Pet

afbeelding sammy pet

Heeft jouw school een positieve vibe nodig? Wil je een 'nieuw' massaal en leuk moment aanbieden waarbij je klein en groot betrekt?

Draai de volumeknop open! Dans Doe de Sammy Pet en geef je leerlingen én de sfeer op school een mentale boost!

Verder op deze pagina vind je al het ondersteunend materiaal.

De Vlaamse massadans

30 maart 2018 worden alle Vlaamse basisscholen verbonden door ‘Doe de Sammy Pet’ dans!!

SVS neemt het initiatief om te gaan voor een supergevoel van verbondenheid in één groot Vlaams dansmoment.
Op 30 maart 2018 worden alle speelplaatsen van de Vlaamse scholen uitgenodigd om heel even de grootste en leukste plekken ooit te worden met de meeste blije en dansende kinderen, leerkrachten, directies en ouders.

Wil jouw school deelnemen aan de Vlaamse massadans 'Doe de Sammy Pet'?

Ik registreer mijn school voor de massadans van 30 maart 2018

Videoclip

Heb je altijd al in een videoclip willen schitteren? Dat kan nu! Maak je eigen clip, plaats hem op de website van de school, YouTube, Facebook, of… bezorg de link van het filmpje aan SVS via het digitaal invulformulier voor 1 mei 2018.

Alle deelnemende scholen maken kans op een mooie prijs. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de SVS-apotheose.

Ik stuur mijn videoclip hier door voor 1 mei 2018

Ondersteunend materiaal

cover brochure sammy pet"Doe de Sammy Pet" bestaat uit een toegankelijke choreografie op een leuk herkenbaar lied. De tekst van het lied, de choreografie, de bladmuziek, lees je allemaal in de brochure.
De "Doe de Sammy Pet" videoclips kan je bekijken via de onderstaande link.

Lees de brochure Download de brochure Bekijk de videos Download tekst lied

Download choreografie Download notenbalken Download muziek in mp3