Is jouw school inspirerend voor andere scholen?

'Sport beweegt je school 2.0' ondersteunt scholen bij de uitbouw van een duurzaam bewegingsbeleid. Eén van de middelen die we daarvoor inzetten is het leren van en met inspirerende scholen. Het verspreiden van inspirerende voorbeelden kan voor andere scholen een stimulans zijn om ideeën op te doen of zelf aan de slag te gaan.

Werkt jouw basisschool aan een dynamische leeromgeving en geven jullie leerlingen veel bewegingskansen door bewegingsvriendelijk les te geven?
Laat het ons weten!

Is jouw school die secundaire school met een participatief klas- en schoolklimaat waar alle leerlingen inspraak hebben en betrokken zijn?
Laat het ons weten!

Misschien wordt jouw school wel dé school in de kijker en krijgt je school de titel: 'school met coole MOEV's'.

Drie inspiratiescholen maken kans op:

• een bezoekje van onze filmploeg;
  • een plaatsje in de kijker op onze website;
  • een VIP-uitnodiging voor de MOEV Apotheose.

Maak vóór 30 maart 2020 jouw inspirende verhaal kenbaar via het online invulformulier